Inkludering af 1MORE i leveringsprogrammet

Siden i dag tilbyder vi i vores sortiment en ny fabrikant af hovedtelefoner: 1MORE.

1MORE er et globalt, prisvindende firma, der står for den imponerende kvalitet af sine hovedtelefonprodukter. Alle modeller fra 1MORE matches professionelt af den 4-gangers Grammy-prisvinder og lydtekniker Luca Bignardi for en afbalanceret og ultra-realistisk lyd. Derudover er 1MORE det første firma, der modtager THX®-certificering for fremragende kvalitet, konsistens og ydeevne for sine Triple Driver - og Quad Driver-øretelefonmodeller.

Grundlægger og administrerende direktør for 1MORE Gary Hsieh forklarer: "1MORE blev født med en mission: musikelskere, unge og gamle, sparsomme eller velhavende, fortjener at høre musik, som den var beregnet til - som kunstneren ville høre det. Vi overskrider industristandarder med revolutionerende innovation, design og kvalitet. Gennem omhyggelig teknik, lean fremstilling og autentisk marketing tilbyder vi et niveau af overkommelig luksus, som intet andet mærke kan tilbyde. Gennem samarbejdet med WORTMANN NORDICS har vi fundet en partner, der opfylder vores standarder for kvalitet og påskønnelse både for kunden og produkterne. "

Grundlagt i 2013 er 1MORE nu et globalt distribueret brand, der har etableret offline-kanaler i 25 lande, mere end 40 hi-fi-lydrepræsentanter, 3 autoriserede Apple-butikssystemer og mere end 3.000 butikker i Kina. Deres kanaler når 26 lande og regioner, herunder USA, Canada, England, Tyskland, Italien, Spanien, Grækenland, Tyrkiet, Australien, Korea, Japan, Singapore, Malaysia, Indonesien, Indien og Vietnam.

Stefan Bollmann, administrerende direktør for WORTMANN NORDICS, ser positivt på fremtiden: "Vi er glade for at repræsentere 1MORE, en kommende producent, hvis produkter viser sig at imponere med deres fremragende pris/ydelsesforhold og som repræsenterer en ideel tilføjelse til vores kerneområde. Vi ser frem til markedsføringen og tilbyder vores forhandlere ikke kun gode marginer, men også omfattende marketingstøtte. "

For mere information, se: 1MORE

News

WORTMANN NORDICS ApS | Istedvej 2 | 6330 Padborg | Denmark | CVR nr. 39433877
Tlf: +45 73 70 25 30 | Fax: +45 73 70 25 29
© 2021 WORTMANN GROUP virksomhed
We use cookies to help our website work. Your continued use of our site implies you agree to this. You will find further information at "Data Privacy".