Medtagelse af Cyrus i leveringsprogrammet

Vi introducerer: Cyrus.
Siden i dag tilbyder vi producenten af udendørs telefoner i vores sortiment. Cyrus.

Cyrus, som producent af højkvalitets udendørs telefoner, er et pricat ejet virksomhed med hovedkontor i Aachen og andre kontorer i nord-og Sydamerika. Som tysk selskab designer og udvikler Cyrus Technology enhederne i Tyskland og garanterer et højt serviceniveau. Det in-House Service Center i Aachen samt de lokale partnerservice centre i andre lande, muliggør hurtig og ukompliceret Aftersales support.

Cyrus udendørs telefoner opfylder et højt niveau af kvalitet, pålidelighed og holdbarhed i enhver udendørs situation. Ifølge de internationale IP68 og MIL-810G standarder, enhederne er chok-proof og stød sikker fra en tabs højde på 2m, permanent vandtæt til 1m dybde og støv-sikret, afhængigt af modellen. Uanset om det er mountainbiking, vandreture eller på byggepladsen, er Cyrus Phone en trofast ledsager til enhver udfordring i hverdagen

Cyrus ' udendørs telefoner er udstyret med stærke og holdbare batterier, kraftfulde processorer, tilstrækkelig hukomelse , splintfri Gorilla Glass, og en omfattende multimediepakke, og er også Dual SIM-aktiveret. Enhederne er Google GMS-certificerede og kører på Android-operativsystemet.

Yderligere oplysninger: here

News

WORTMANN NORDICS ApS | Istedvej 2 | 6330 Padborg | Denmark | CVR nr. 39433877
Tlf: +45 73 70 25 30 | Fax: +45 73 70 25 29
© 2021 WORTMANN GROUP virksomhed
We use cookies to help our website work. Your continued use of our site implies you agree to this. You will find further information at "Data Privacy".