hvem vi er!
 

om os.

WORTMANN NORDICS ApS blev grundlagt i marts 2018 med hovedkontor i Padborg, Danmark for at konsolidere samt udvikle WORTMANN gruppens vigtige relationer i norden. Grundlagt som datterselskab af WORTMANN TELECOM GmbH fokuserer vi på distribution af smartphones, tablets samt forbrugerelektronik til forhandlere samt grossister i de skandinaviske lande.

Virksomheden profiterer at den stærke økonomi samt infrastruktur fra en af de førende IT virksomheder i Europa. Med en omsætning på 1,3 milliarder Euros i 2017 og mere end 1600 ansatte i hele verdenen, er WORTMANN en pionerer indenfor IT markedet i mere end 30 år. Innovation, troværdighed og ansvar for vores kunder, medarbejder samt økonomi er grundlæggende værdier for vores forretning.

baggrund.

Lær mere om vores mærke TERRA og WORTMANN.
Download vores gruppe profil her (engelsk)...
...eller få nogle indtryk i blot fem minutter (engelsk).

ledelse.

Mød vores management.

Marco Brüning
CEO

Marco Brüning har en langvarig historie med næsten 15 år erfaring indenfor telecom distribution. Han er ansvarlig for den daglige drift samt indkøb og salg.

Stefan Bollmann
CEO

Stefan Bollmann har ansvar for den daglige drift i WORTMANN TELECOM Tyskland samt har han ansvar for finans og controlling.
 

Kontakt

Ikke kunde endu?
Eller har du brug for hjælp med det samme?
WORTMANN NORDICS ApS | Istedvej 2 | 6330 Padborg | Denmark | CVR nr. 39433877
Tlf: +45 73 70 25 30 | Fax: +45 73 70 25 29
© 2019 WORTMANN GROUP virksomhed
We use cookies to help our website work. Your continued use of our site implies you agree to this. You will find further information at "Data Privacy".
Data Privacy Ok