Hvem er vi?
 

om os.

WORTMANN NORDICS ApS blev grundlagt i marts 2018 med hovedkontor i Padborg, Danmark for at konsolidere samt udvikle WORTMANN-gruppens vigtige relationer i Norden. Som datterselskab af WORTMANN TELECOM GmbH fokuserer vi på distribution af smartphones, tablets samt forbrugerelektronik til forhandlere samt grossister i de skandinaviske lande.

Virksomheden profiterer dermed af den stærke økonomi og infrastruktur fra en af de førende it-virksomheder i Europa. Med en omsætning på 1,5 milliarder euro i 2018, og med mere end 1800 ansatte i hele verden, har WORTMANN været en frontløber inden for it-markedet i mere end 30 år. Innovation, troværdighed og ansvar for vores kunder, medarbejdere samt økonomi er grundlæggende værdier i vores forretning.

baggrund.

Lær mere om vores brand TERRA og om
WORTMAN-gruppen ved at klikke her (engelsk) ...
...eller få et lille indblik i virksomheden på blot få minutter
ved at se denne korte film (engelsk).

ledelse.

Mød vores management.

Marco Brüning
CEO

Marco Brüning har gennemgående kendskab til branchen inden for handel og distribution af mobiltelefoner med sine næsten 15 års erfaring. Marco er ansvarlig for den daglige drift samt indkøb og salg.

Stefan Bollmann
CEO

Stefan Bollmann har ansvaret for den daglige drift i WORTMANN TELECOM Tyskland, og har derudover ansvaret for finans og controlling.
 

Kontakt

Ikke kunde endnu?
Eller har du brug for hjælp?
WORTMANN NORDICS ApS | Istedvej 2 | 6330 Padborg | Denmark | CVR nr. 39433877
Tlf: +45 73 70 25 30 | Fax: +45 73 70 25 29
© 2021 WORTMANN GROUP virksomhed
We use cookies to help our website work. Your continued use of our site implies you agree to this. You will find further information at "Data Privacy".