Alt handler om tid
 

effektivitet.

Vi ved, at fornuftige priser samt gode betalingsbetingelser er en nødvendighed.

Forbrugerne forventer, at deres indkøb leveres hurtigt og præcist, hvor de har brug for – og når de har brug for det. Gør det muligt at tilbyde en ordentlig service, uden at svække dine egne ressourcer og gør VORES lager til DIT. Med vores høje lagertilgængelighed og State of The Art-logistiksystemer, sikrer vi en effektiv håndtering af din ordre i vores lagre i Padborg, Danmark og Hüllhorst, Tyskland. Derudover samarbejder vi kun med førende og grundigt etablerede logistikudbydere. Bestil i dag – få leveret i morgen!

Vores partnere er

after sales.

Service slutter ikke med leveringen af din ordre. En korrekt og sikker after sales-service er en vigtig faktor for at sikre vedvarende succes på et konkurrencedygtigt marked. For at sikre en ubekymret håndtering af dine eventuelt defekte enheder, anbefaler vi kun autoriserede servicecentre til eventuelle garantireparationer.

Her finder du en oversigt over vores servicepartnere i Danmark og Tyskland.
Hvis du ønsker, at vi skal håndtere din service sag, skal du blot downloade formularen her, og vi håndterer alt.

reguleringen af farligt gods.

Fra 01.01.2020 må lithiumceller og lithiumbatterier kun transporteres, hvis testen er bestået i overensstemmelse med FN 38.3, og en skriftlig testoversigt er tilgængelig. Ellers er der et absolut forbud mod transport.

Dette gælder naturligvis også for lithiumceller/lithiumbatterier, der allerede er installeret i enheder eller vedlagt/monteret med dem. Her er producenten forpligtet til at give disse oplysninger inden for forsyningskæden til alle distributører/leverandører, såsom logistikudbydere eller transportører, lige til den respektive forhandler. Dette fremtidige bevis er obligatorisk for lithiumbatterier, der er produceret efter 30.06.2003.

kontakt

Ikke kunde endnu?
Eller har du brug for hjælp?
WORTMANN NORDICS ApS | Istedvej 2 | 6330 Padborg | Denmark | CVR nr. 39433877
Tlf: +45 73 70 25 30 | Fax: +45 73 70 25 29
© 2021 WORTMANN GROUP virksomhed
We use cookies to help our website work. Your continued use of our site implies you agree to this. You will find further information at "Data Privacy".